Spackspuiten Apeldoorn

Dé spackspuiter in Apeldoorn!

Kers Bouwservice is al een behoorlijke tijd actief in de spackspuiterij en is onder andere werkzaam in de regio Apeldoorn. Maar zeker ook in de voorbereidende werkzaamheden zoals het afplakken, stof- en vetvrij maken en eventueel voorbehandelen van de te spuiten ondergronden. Minstens zo belangrijk het netjes achterlaten van de werkplek wanneer de klus geklaard is.

Spack is een kunsthars en kalk bevattende pasta dat d.m.v een spackmachine wordt aangebracht op wanden & plafonds. Spack wordt in 2 lagen aangebracht, namelijk de eerste laag de z.g.n meslaag en de 2e laag de afkorrellaag. De meslaag wordt aangebracht om kleine oneffenheden in de ondergrond weg te pleisteren. Met de afkorrellaag wordt de structuur bepaald. Er kan in verschillende korreldiktes worden afgekorreld zoals fijn, midden en grof. De spackspuiter beschikt over verschillende nozzles met diverse diameters zoals 3, 4, 5 mm.

Ook wordt er vaak (nieuwbouw) enkel een meslaag aangebracht om de wanden behangklaar te maken. Er wordt dan een filmlaag van enkele mm aangebracht en deze meslaag wordt glad gepleisterd.

Ook is het mogelijk om een eigen kleur te laten maken. Indien u beschikt over een Ralnummer kunnen wij voor u deze voor u op kleur laten maken.
SpackspuitenSpackspuiten
  • Spackspuiten
  • Spackspuiten
  • Spackspuiten
  • Spackspuiten
  • Spackspuiten

Op zoek naar een spackspuiter in de omgeving van Apeldoorn?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

In welke diensten bent u geïnteresseerd?

 Spackspuiten Airless Spuiten Overkappingen Timmerwerken